Produsul săptămânii: Fish and Chips

La ultimul concurs pe care l-am desfășurat pe Facebook v-am rugat să votați produsul săptămânii și să nominalizați cel pe care îl doriți să-l promovăm. Dacă inițial gândul ne-ar fi dus către alte produse pe care poate ați putea să le preferați, în topul preferințelor voastre s-a aflat produsul Fish and Chips împreună cu prea apreciatul sos Tartar.

Cât despre acest preparat culinar, așa cum probabil știți și voi, e foarte cunoscut în UK, Australia, Irlanda, Noua Zeelandă și Africa de sud. Ușor de preparat și împreună cu peștele bun pe care îl alegem de fiecare dată, este un preparat solicitat și apreciat de către clienții noștri.

Așa cum v-am obișnuit, am rugat clienții și de data aceasta să ne completeze un formular prin intermediul căruia să aflăm de ce aleg acest produs. Răspunsurile lor au fost următoarele:
- „Este gustos și îmi place peștele pe care îl folosiți la preparare. Un plus e și sosul pe care obișnuiesc de multe ori să-l comand și împreună cu alte produse”
- „Crusta în care este învelit peștele este absolut delicioasă. Poate combinația cu cartofii prăjiți nu e tocmai dintre cele mai reușite însă merită încercat!”
Așadar așteptăm și părerile voastre, să ne spuneți dacă vă place sau nu preparatul nostru. Ne auzim săptămâna viitoare cu un nou produs :)