Produsul săptămânii: Chicken Maideira

Fiecare produs din meniul nostru are o poveste specială. Uneori e vorba de rețeta de preparare inedită sau de modul ieșit din comun în care a apărut ea, sau poate e legată de istoria acelui preparat de-a lungul vremii și în lume.

Așa că ne-am gândit să începem să scriem aceste povești și să vă prezentăm produse pe care poate dintr-un motiv sau altul încă nu le-ați încercat, să vă spunem în câteva rânduri povestea din spatele lor și motivul pentru care ele se regăsesc în meniul nostru.

Săptămâna aceasta vorbim despre Chicken Madeira sau mai bine spus puiul nostru prea cunoscut și iubit de către clienții noștri. Este vorba despre un piept de pui atent aromat, așezat pe un strat de ciuperci și ceapă, odihnit pe un pat de pâine.

Cele 350 de grame din savuroasa combinație de pui, cruton de pâine, ceapă, ciuperci și caș sunt potrivite pentru orice persoană care dorește o masă sănătoasă, consistentă, diferită și în același timp simplă. Chicken Madeira s-a născut din creativitatea și joaca bucătarilor Marty, produsul fiind prezent pentru prima dată într-un meniu special Mediteranean Marty și astăzi a ajuns să fie unul dintre cele mai apreciate produse din meniu.

Și ca să fim siguri că cele spuse mai sus sunt confirmate și de clienții noștri, timp de o săptămână i-am întrebat care sunt motivele pentru care aleg acest produs și ce le place la el. Iată câteva dintre răspunsurile lor:

- „îmi place mult combinația de pui și ciuperci la cuptor”

- „orice are multă ceapă, e pe gustul meu”

- „preparatele la cuptor Marty sunt în general foarte reușite”

- „sunt adeptul produselor preparate la cuptor și nu prăjite, nu prefer grăsimile și îmi plac ciupercile și ceapa la cuptor”

- „delicios, ar mai merge încă unul :)”

- „poza din meniu arată foarte bine și din fericire n-am fost dezamăgit nici de prezentarea reală. Gustul este deosebit, fapt pentru care o să-l recomand cu drag cunoscuților”

După asemenea laude credem că nu mai e nevoie de foarte multe prezentări și precizări din partea noastră :) În consecință așteptăm și părerile voastre, să ne spuneți dacă vă place sau nu preparatul nostru și vă așteptăm săptămâna viitoare să descoperim încă un produs din meniu.