Produsul săptămânii: Chicken Dijon

Dacă săptămâna trecută vă vorbeam despre Chicken Madeira, săptămâna aceasta am ales tot un produs pe bază de piept de pui și de asemenea o rețetă apreciată de către clienții noștri. Spunem apreciată pentru că inițial acest produs a fost prezent doar în meniul Marty City urmând ca în urma cererilor clienților să îl includem în meniul din toate cele trei restaurante.

Chicken Dijon Marty Restaurants

Un sos deosebit și cu un gust foarte puternic compus din muștar dijon, ierburi aromate și smântână dulce.  alături de piept de pui pe grill și garnitură (chiar dacă în meniu o să-l vedeți alăturat cu cartofii rustici puteți alege și altă garnitură, în fotografie noi am mers pe varianta de orez cu legume).

La fel ca și săptămâna trecută, am rugat persoanele care ne-au trecut pragul să ne lase câteva impresii referitore la acest preparat. I-am întrebat care sunt motivele pentru care au ales acest produs și iată care au fost răspunsurile lor:

- „Pui fraged și sos excelent. Este prima dată când îl comand dar o să îl mai aleg pentru că mi-a plăcut foarte mult”

- „Dintre sortimentele de pui din meniu, acesta arată cel mai bine. Combinația de condimente este minunată și gustul este desăvârșit. Recomand cu căldură. Complimente bucătarului”

- „Am auzit de la alte persoane despre acest produs și cu siguranță îl voi mai comanda. Gustul sosului mi-a plăcut, în general îmi plac gusturile interesante și originale”

- „Se simt niște arome puternice în sos! Super bun”

- „Îmi place pentru că iubesc rusticii și sosul e de-a dreptul mirific”

Așadar așteptăm și părerile voastre, să ne spuneți dacă vă place sau nu preparatul nostru. Ne auzim săptămâna viitoare cu un nou produs, de data aceasta am ales o salată :)