Primăvara începe cu fructe de mare savuroase

Primăvara aceasta, alege să ieși din zona ta de comfort și să descoperi cât de ușor este să prepari o rețetă delicioasă cu fructe de mare, chiar la tine acasă. Tocmai pentru că mai e ceva până la vacanță, de ce să nu aduci un iz mediteraneean farfuriilor pe care le pregătești? Ingrediente aparent exotice, precum caracatița sau scoicile Saint-Jacques, sunt acum mai accesibile ca oricând. Cu siguranță prietenii și familia ta vor fi încântați de noile tale rețete!

Completează preparatul cu un duo cremos format din piure de mazăre și piure de năut. Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu ceva inedit și distractiv, de care cu siguranță te vei îndrăgosti iremediabil. Numeroase legume sunt ideale pentru preparare prin pasare/mixare, așa că trebuie doar să ai curaj să experimentezi și să le descoperi. ”Curajos” este și cuvântul care descrie cel mai bine preparatul lui Elvis de la Marty Sports & Grill, iar gustul ne-a depăsit așteptările.

Pașii rețetei îi găsești aici, iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!