Brad de Crăciun cu ciocolată, senzația mesei de Sărbători

Nebunia și agitația de dinainte de Sărbători începe la serviciu, continuă în trafic și în magazine și se încheie, invariabil, în bucătărie. Totul devine mult mai simplu când primești o mână de ajutor, iar în cazul în care căutai de mult o modalitate prin care să îi implici pe cei mici la pregătiri, ei bine, avem soluția perfectă! Gătitul, inclusiv cu ocazia Sărbătorilor, ar trebui să fie o plăcere, care să culmineze cu bucuria de a savura bunătăți împreună cu cei dragi. Lasă magia Crăciunului să te cuprindă încă din bucătărie și pune în practică un mod distractiv de a petrece timp în familie, în prepararea unui desert delicios. 

Bradul de Crăciun cu cremă de ciocolată și alune Nutella este pe cât de spectaculos, pe atât de delicios și ușor de preparat. Julie de la Marty Plaza este autoarea rețetei din această lună și ne mărturisește că a pregătit-o de nenumărate ori împreună cu copiii ei și că aceștia debordează de entuziasm de fiecare dată. Sfatul nostru legat de această rețetă este să pregătești mai mulți brăduți, pentru că unul cu siguranță nu va fi de ajuns pentru pofticioși. Promitem că vor dispărea la fel de repede precum i-ai preparat.

Completează meniul de brăduți cu ciocolată cu orice îți permite inspirația, imaginația, îndemânarea și timpul avut la dispoziție: steluțe, globuri, Moș Crăciun sau alte nebunii. Nu ai cum să îi reziști cremei de ciocolată (ce bine că nici nu trebuie! :) ), mai ales când e adăpostită de un foietaj pufos, proaspăt scos din cuptor. Decorează cu bombonele de ciocolată și zahăr pudră și...liber la savurat! Și la impresionat musafirii. 

Acestea fiind zise, te invităm în bucătărie! Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl vei regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!