Pizza time

V-am spus că ne plac copii, nu? :) Ei bine, ne place să ne și viziteze pentru că ne aduc zâmbetul pe buze și parcă schimbă atmosfera din restaurant. Motiv pentru care, în săptămâna pe care ei o denumesc „altfel” și aceea în care școlarii se bucură de activități extrașcolare și ies din rutina zilnică, o clasă îndrăzneață a venit la Marty Society să fure din secretele noastre culinare.

copii 044

Cu mic cu mare, ne-am echipat cum se cuvine pentru ca activitatea noastră să respecte regulile de igienă, i-am așezat pe cei mici la o masă lungă, îndestulată cu ingrediente și le-am explicat care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a prepara pizza perfectă :)

copii 060

 Îndrumându-i pas cu pas, micuții bucătari și-au demonstrat îndemânarea și au feliat toate ingredientele cum se cuvine. Am ornat aluatul pregătit anterior tot cu ajutorul lor și, ca ultim pas, am pus toate preparatele la cuptor. Rezultatul muncii copiilor a fost unul nemaipomenit și cu toții au fost mai mult decât încântați să mănânce pe săturate :)

Misiune îndeplinită, copii fericiți, încheiem transmisiunea și ne vedem de ale noastre :) Pe curând!