Descoperă rețeta lunii iulie: piept de pui învelit în bacon

Poate ne vine greu să asociem luna iulie cu gătitul: e cald, parcă n-am mai porni cuptorul sau aragazul, suntem cu gândul la concediu și decât să ne batem capul în bucătărie, mai bine ne relaxăm pe o terasă (la Marty :) ) și ne bucurăm de meniurile de vară ale restaurantelor (apropo, anul acesta facem 15 ani și, cu această ocazie, am lansat 5 meniuri speciale aniversare).

Cu toate acestea, creativitatea și inspirația din bucătărie nu ține cont de anotimp. Ați avut vreodată sentimentul acela de neliniște sau nu neapărat neliniște, cât alertă, adrenalină, sentimentul că nu puteți sta loculului și sunteți pe cale să descoperiți/realizați ceva măreț? Ei bine, același sentiment îl avem și noi periodic, iar când ne bântuie, nu avem ce face, trebuie să îi dăm curs cât de repede! Cam asta a pățit și Alin de la Marty Society, care ne-a gătit un delicios piept de pui învelit în bacon, cu legume sotate și sos de gorgonzola. Mmmm, un deliciu!

ingrediente rulada pui cu bacon

Dintre acestea, rulada este cea care necesită puțin mai multă răbdare și atenție. Secretul este să te ajuți de accesorii utile din bucătărie: folie alimentară ca să poți rula cât mai strâns ingredientele, sfoară alimentară ca să strângi bine rulada și folie de aluminiu ca să poți să o pui în siguranță în cuptor.

rulada pui invelit in bacon

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!

piept de pui invelit in bacon cu legume sotate