Peach wonderland

Vizitele noastre la piață s-au lăsat cu multe sacoșe pline de minunății colorate și delicioase. Pentru noi vremea și sortimentele de legume și fructe disponibile în această perioadă sunt o mare bucurie. Având în vedere faptul că sunt disponibile în cantități atât de mari, am ales să pregătim un preparat cu nectarine și piersici.

Andreea Ilucz de la Marty Boulevard a venit cu o propunere delicioasă: mușchi de vită cu sos de piersici și sparanghel.

Pentru o porție aveți nevoie de:

- 150g de mușchi de vită
- 120g de sparanghel
- o nectarină
- 10 ml de sos de soia
- 10 ml de sos Worcestershire
- 20 ml de vin sau cognac
- 70g de unt
- 20 ml de ulei de măsline
- 30 ml de compot de piersici
- noi am folosit ca garnitură 25 g de orez basmati și 20 g de orez sălbatic negru

Asparagusul îl țineți timp de 5 minute în apă clocotită, îl scoateți afară și îl sotați în unt timp de câteva minute. Îl scoateți apoi din tigaie și îl lăsați deoparte.

Puneți uleiul de măsline la încins, adăugați carnea, sosul Worcestershire, sosul de soia, vinul sau cognacul.

Când carnea e aproape gata, adăugați nectarinele și compotul de piersici.

Când carnea e gătită, lăsați fructele în tigaie până ce sosul devine mai consistent.

Montați pe o farfurie și bucurați-vă de propețimea verii. Platoul nostru arăta cam așa:

Nu a rezistat foarte mult pe farfurie, abia am reușit să facem fotografii :)

Poftă bună!