Paste în 20 de minute

Ne-am gândit să începem articolul în mod deosebit cu fotografia lui Cosmin. Ne-am imaginat că zâmbetul și entuziasmul care se citesc pe fața lui vor face o introducere bună la promisiunea că puteți prepara aceste paste în doar 20 de minute.

Doar 20 de minute? Categoric da :) Suficient cât să le pregătiți înainte de a ajunge jumătatea voastră de la servici. Ce ziceți? V-am dat o idee de surpriză?

Dacă da, atunci următoarea ar fi lista de cumpărături:

- 120 g tub calamar
- 90 g creveți
- 100 g sos de roșii
- 80 g roșii cherry
- 3 căței de usturoi
- o crenguță de rozmarin
- ulei de măsline
- 120 g tagliatelle
- câteva fire de pătrunjel

Într-o primă fază puneți uleiul de măsline într-o tigaie la încins și adăugați usturoiul și rozmarinul. Lăsați câteva minute, până ce usturoiul se coace bine și le scoateți din ulei. Adăugați apoi roșiile cherry, calamarul și creveții la sotat.

Între timp, fierbeți tagliatellele după instrucțiunile de pe ambalaj și adăugați sosul de roșii peste calamar.

După ce au fiert, adăugați pastele, amestecați și (abia pe final) adăugați un pic de pătrunjel.

Rezultatul final ar trebui să arate cam așa:

Pastele noastre nu au rezistat bine nici la fotografie pentru că întreaga echipă de la Westside abia aștepta să le guste :)

Au trecut cele 20 de minute? Poate chiar mai puțin :), motiv pentru care vă încurajăm să le încercați și să vă bucurați de ele în compania unui om drag. Și dacă zâmbetele colegilor mei nu v-au convins, atunci să ne urmăriți blogul pentru că rețetele nu se opresc aici. :)