O nouă obsesie: paste asiatice cu scoici și creveți

Descoperă o rețetă delicioasă, cu personalitate

Nu mai e de mult timp un secret că mielul este vedeta meselor de Paști. Doar așa e tradiția, nu? Ei bine, noi zicem că anul acesta ai voie să reinventezi preparatele și să îți surprinzi invitații cu ceva mai puțin tradițional, cum ar fi scoici și creveți. Dacă totuși simți că ar fi prea mult pentru această sărbătoare, vestea bună e că rețeta de luna aceasta se potrivește excelent cu orice ocazie: duminica în familie sau seara când ajungi de la muncă și îți dorești să prepari ceva rapid și gustos.

ingrediente paste asiatice cu scoici și creveți

Mihai de la Marty Westside este autorul acestei rețete de inspirație asiatică și trebuie să ne crezi pe cuvânt, a avut un atât de mare succes, încât colegii săi nu s-au putut abține să nu devoreze tot din farfurie, de îndată ce am terminat sesiunea foto. La cum arată preparatul, mai nu îți vine să îl mănânci cu ochii!

paste asiatice cu scoici și creveți

Pașii rețetei îi găsești aici, iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!