Participă la concursurile aniversare și câștigă preparate din meniurile speciale

Aniversarea a 15 ani de existență în Cluj reprezintă pentru noi un mare motiv de bucurie și sărbătoare. Desigur că o mare parte a acestei frumoase călătorii, v-o datorăm vouă, marea familie Marty. Vă mulțumim pe această cale pentru că ne susțineți și pentru că suntem alegerea voastră preferată, în fiecare zi. Aniversarea aceasta este despre voi, așa că vrem să vă răsplătim loialitatea prin concursuri, premii și surprize.

sandvis

În perioada 28 iunie - 31 august 2016 desfășurăm pe Facebook campania de promovare a meniurilor speciale aniversare: 15 Years of Youth, 15 Years of Shopping, 15 Years of Fashion, 15 Years of Business, 15 Years of Sports. În cadrul acesteia, vom avea mai multe concursuri-fulger, ale căror premii constă în preparate din meniurile speciale din cele cinci locații Marty. Iată ce trebuie să faceți pentru a participa:

1. Urmărește pagina de Facebook Marty Restaurants și fii atent la concursurile fulger

2. Lasă un comentariu public la postare, în care să urmărești indicațiile din textul postării (de regulă va trebui să numești 3-4 ingrediente ale preparatului din imagine)

3. Pentru a câșiga, trebuie să răspunzi corect și să răspunzi primul la provocare

4. Așteaptă mesajul nostru de confirmare, după care lasă-ne un mesaj privat cu numele complet, numărul de telefon și adresa ta de email

5. Premiul constă în primirea preparatului din imaginea postării și se acordă în restaurantul din al cărui meniu special face parte, în limita stocului disponibil; premiul nu poate fi comandat la pachet; premiul poate fi ridicat până la data indicată de către noi în mesajul de confirmare

6. Păstrează mesajul scris de confirmare, deoarece premiul îl vei putea ridica în baza lui

7. Este eligibilă pentru concurs orice persoană care deține un cont real de Facebook și poate face dovada identității sale, în momentul ridicării premiului.

8. Orice participant are dreptul la maximum 3 premii/ lună.

9. Perioada campaniei este 28 iunie - 31 august 2016

Succes!