Noutăți

Alte noutăți

Pastrav somonat a la grec

Am putea să scriem un mic tratat despre păstrăvul somonat. În loc să pierdem timp prețios făcând asta, o să (...)

15 May 2010

Salata cu ciuperci champignon si piept de pui

O salată nu trebuie să fie neapărat delicată dar aceasta este, este și spectaculoasă în același timp, e proaspătă și (...)

12 May 2010

Vanilia

Dulce, floral, lemnos, afumat, prafuit, cremos sunt doar cateva din adjectivele care au incercat să surprinda aroma subtilă, distinctivă. Planta (...)

11 May 2010

Supa crema de broccoli cu fulgi de migdale

Pentru ca tocmai a trecut weekendul, si probabil va-ti ospatat cu bunatati, astazi va propunem sa incercati o supa usoara (...)

10 May 2010

Adi Hadean prezinta Authentic Food

Vrem sa aducem inovatie gastronomiei clujene printr-un meniu special care va va surprinde saptamanal cu preparate noi inspirate din bucataria (...)

7 May 2010

Sofran

Şofranul a fost întotdeauna cel mai scump condiment din lume. Originile şi le are în Orientul mijlociu, iar maurii l-au (...)

20 Mar 2010

Cibulet

Coditele lungi si subtiri de cibulet, asemanatoare cepei verzi, dar mult mai fine, sunt considerate cel mai rafinat soi de (...)

20 Mar 2010

Usturoi

Usturoiul a fost considerat mult timp un medicament minune obtinut din plante, datorita exceptionalelor efecte terapeutice si puterilor vindecatoare care (...)

19 Mar 2010

1 31 32