Our new Book of Flavours is here!

cover-is-here

Lasă-te surprins de noile arome

Toamna este mereu un moment foarte special din viața noastră, au loc numeroase schimbări (benefice), transformări și revoluții culinare. Este momentul în care creativitatea tuturor este pusă la grea încercare, începând de la bucătari, fotografi, food stylist, creație, marketing și comunicare și până la manageri de restaurante și ospătari. Practic, întreaga companie este angrenată în ceea ce urmează să devină cel mai nou meniu Marty.

După sute de ore de muncă, zeci de rețete testate și perfecționate, numeroase întâlniri, degustări de preparate, mii de fotografii, zeci de ore de prelucrare și machetare, nu mai puțin de 20 de persoane responsabile de corectarea meniului și o săptămână petrecută la tipografie, iată că a văzut lumina zilei OUR NEW BOOK OF FLAVOURS!

Fiecare meniu aduce noutăți în materie de gusturi, ingrediente, prezentare, food design, iar acesta nu face excepție. Conceptul noului Book of Flavours este unul curat și aerisit, menit să scoată în evidență preparatele și ingredientele folosite. O noutate în acest an este meniul Vegelicious, destinat celor care preferă preparatele vegetariene sau pur și simplu vor să fie mai atenți la siluetă.

meniu-baza-2017-de-corectat-24

Pentru că orice masă reușită începe cu un starter delicios, pe lângă deja consacratele Garlic bread, Bruschetta și Potato crust fried shrimp, ți-am pregătit o delicioasă Quesadilla cu cheddar și edamer, alături de un guacamole aromat făcut în casă.

meniu-baza-2017-de-corectat-24-10

Avem multe vești bune și pentru fanii salatelor, poate una dintre cele mai ofertante categorii de produse din noul meniu. Alege Smoked Salmon Salad dacă îți dorești o combinație surprinzătoare de gusturi dulce și sărat, cu o textură cremoasă și răcoritoare. Taco Guacamole Salad și Orange Nutty Salad sunt alte noi apariții din meniu care merită încercate.

meniu-baza-2017-de-corectat-salad

Iubim la nebunie pastele, așa că am insistat să ne aducem energia creatoare și în cazul acestora. Camembert & Zucchini Pasta și Oriental Beef & Chicken Pasta sunt două personaje care îți vor rămâne întipărite în suflet pentru mult timp după ce faci cunoștință cu ele.

meniu-baza-2017-de-corectat-24-10-cam-pasta

Pentru gusturi mai rafinate, Pulpa de rață confit este oricând alegerea potrivită. Descoperă o carne fragedă și delicată, perfectă pentru momentul tău de răsfăț. Gustul său robust inconfundabil va face deliciul prânzului tău, iar tu te vei îndrăgosti iremediabil de această delicatesă.

meniu-baza-2017-de-corectat-24-10-rata

Descoperă noul Book of Flavours și lasă-te surprins de aromele îmbietoare!

untitled-3