O familie pentru fiecare copil orfan cu Marty Winter Specials

Fără doar și poate, luna decembrie este perioada noastră preferată din an. Magia Sărbătorilor ne cuprinde de fiecare dată și oricâte probleme, neliniști sau motive de stress am avea, avem puterea să uităm de toate măcar pentru o clipă. Luminițele colorate care împodobesc orașul, mirosul de vin fiert care ne învăluie la fiecare pas, aroma de turtă dulce și alte bunătăți îmbietoare ne îndeamnă la visare și sentimente pozitive.

Luna decembrie este și luna cadourilor, momentul în care îi răsplătim pe cei dragi nouă pentru că sunt alături de noi, dovedindu-ne dragostea și aprecierea. Pentru mulți dintre noi, Crăciunul este momentul în care ne reîntoarcem în sânul familiei, fie că aceasta se află la distanță sau foarte aproape de noi. Există un farmec, o căldură și o magie în Seara de Ajun petrecută în compania celor dragi, care nu poate fi înlocuită de nimic altceva. Este sentimentul de protecție și apartenență, o bucurie și recunoștință pură pentru ceea ce ne-a dăruit viața.

Acum este un bun prilej să fim mai buni, mai calzi și să ne amintim de cei mai puțin norocoși dintre noi. Există persoane, în special copii, care nu cunosc semnificația cuvântului ”familie” în adevăratul sens al cuvântului, iar gândurile noastre în acest moment se îndreaptă către ei. În parteneriat cu Alianța România Fără Orfani am creat o campanie prin care să contribuim la îndeplinirea misiunii acesteia - O familie pentru fiecare copil orfan. În luna decembrie, pentru fiecare produs din meniul de iarnă Marty comandat de tine, noi donăm 1 leu din valoarea lui pentru ca fiecare copil orfan să fie mai aproape de o familie.

meniu-craciun-marty-2016

Implică-te și tu în campanie și ajută-ne să facem o diferență în viața unui copil aflat în dificultate. Vino în oricare din restaurantele Marty și descoperă preparatele din meniul special de iarnă. Anul acesta ai mai multe opțiuni ca niciodată, fie că preferi băuturi deja consacrate sau noutăți absolute, sau poate un cheesecake delicios în ediție limitată.

Claus' Tea este fără îndoială băutura preferată a lui Moș Crăciun. Cu arome de soc, mere și mușețel, condimente de iarnă și bucăți de fructe, răsfățul acesta reconfortant va deveni în scurt timp și preferatul tău.

Vedeta acestui sezon s-ar putea să fie Rudolph, care își face simțită prezența prin mirosul de anason parfumat. Cu un gust neașteptat, Rudolph amintește de copilărie și de casa bunicilor, de povești în jurul focului, fiind tot ce ți-ai putea dori ca să îți încălzești spiritul.

Poate credeai că deja consacratul Eggnog nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar iată că de data aceasta vine cu un mic ”twist”: ciocolată și lapte de cocos. Nu ai cum să nu te îndrăgostești de gustul său bogat și cu siguranță vei dori să îl savurezi cu orice ocazie.

O noutate în acest an sunt cheesecake-urile în ediție limitată de Sărbători - Roasted Pistachio Cheesecake, also known as The Grinch, și Grandma's Apple Cheesecake. Roasted Pistachio Cheesecake te îndeamnă să sărbătorești iarna cu un desert care îmbină armonios crema de brânză cu un gust fin de fistic prăjit, în timp ce Grandma's Apple Cheesecake reprezintă gustul sărbătorilor de iarnă transpus într-un desert delicios care îmbină perfect crema de brânză delicată cu gustul dulce al merelor coapte.

meniu-craciun-marty-2016_nov_2

Dacă preferi un gust mai conservator, atunci cu siguranță Vinul fiert va fi pe placul tău. Fructele aromate și condimentele alese sunt parteneri de nădejde în serile friguroase de iarnă.

Wild Chocolate reprezintă echilibrul perfect între espresso, aroma de portocală și ciocolată. Călduros și revigorant deopotrivă, Wild Chocolate are ceva din decadența bomboanelor de Crăciun, iar gustul de portocală îți va aminti cu siguranță de Sărbătorile copilăriei.

Dacă ești un fan al licorii bahice, atunci Christmas Sangria va fi fără îndoială pe gustul tău. Iată cum ingrediente simple precum vinul alb, cidrul de măr și bucățile de fructe pot fi combinate într-o băutură surprinzătoare. Aroma discretă de rozmarin va fi un plus neașteptat.

Tu ți-ai ales favoritul? Încearcă-le pe toate și povestește-ne experiența ta. Implică-te în campanie și ajută-ne să dăruim o familie pentru fiecare copil orfan.