Numa’ o cutie cu bunătăți. Descoperă experiența Marty, la tine acasă!

Descoperă Numa' o cutie cu bunătăți și trăiește experiența autentică Marty Restaurants în confortul casei tale! Am ales cu grijă cele mai iubite rețete Marty și îți arătăm cum să le prepari acasă simplu, rapid și mai ales în mod distractiv. 

Pornește într-o aventură delicioasă și surprinde-i pe cei dragi (și pe tine) cu ceva nou de fiecare dată. Fie că ești începător într-ale bucătăritului și ai nevoie de ghidaj sau ești un profesionist care caută scurtătura spre o masă delicioasă, îți dăm o mână de ajutor cu Numa' o cutie cu bunătăți.  

Fiecare cutie cu bunătăți conține:

-numa’ ingrediente proaspete, gata porționate și pretăiate

-ghid cu instrucțiuni numa’ bune de urmat pas cu pas

-idei de melodii numa’ bune de ascultat în timp ce gătești, ca să te simți ca la Marty

Gătitul este simplu. Atunci când ai un ajutor de nădejde în bucătărie. Gata cu planificarea meselor, vânătoarea de rețete sau liste interminabile de cumpărături! Toate kit-urile pentru gătit conțin ingrediente gata porționate și pretăiate, cu instrucțiuni de preparare. Adaugă numa’ câteva condimente, vase și tigăi, pe care sigur le ai prin bucătărie.

Gătitul este rapid. Pregătește o masă delicioasă în timp record! Instrucțiunile pas cu pas ușor de urmărit, tips & tricks de la bucătarii noștri și secretele diferitelor tehnici de gătire îți vor călăuzi călătoria culinară în numa’ 30 de minute! 

Gătitul este distractiv. Când ai toate la îndemână, gătitul devine o joacă! Înainte să te apuci de treabă, ascultă playlist-ul recomandat de noi și intră în atmosfera din restaurantele Marty. Nu uita să zâmbești și să adaugi numa’ un strop de pasiune în procesul culinar, de restul ne ocupăm noi. Gustul și savoarea vor fi pe măsură! 

3 pași simpli pentru a te bucura de Numa' o cutie cu bunătăți:

  1. ALEGE . Intră pe site-ul Marty Delivery, categoria Numa' o cutie cu bunătăți și alege numa’ bunătățile care îți fac cel mai tare cu ochiul. Urmărește-ne îndeaproape, pentru că lansăm periodic rețete noi. 
  2. GĂTEȘTE . Rapid, ușor și distractiv, urmărind instrucțiunile pas cu pas, ingredientele proaspete, porționate și pretăiate se transformă ‘numa în preparate delicioase.
  3. SAVUREAZĂ . Creează numa’ magie în bucătărie și bucură-te de realizarea ta! Vei fi uimit de gustul autentic Marty al meselor gătite de tine.

buton gatesc acum