Nu deschide plicul

Că suntem creativi și că lucrăm mereu la modalități noi de a vă surprinde și de a vă aduce cele mai bune servicii, cred că v-am convins deja. Așadar, credem că nu mai e nevoie de foarte multe introduceri la campania pe care o vom desfășura în următoarea perioadă pentru că s-ar putea ca mulți dintre voi să știe deja de ea din anii trecuți.

Vom trimite către voi câteva plicuri cu premii. Toate sunt câștigătoare însă avem două condiții importante pentru a vedea care dintre numeroasele premii ați câștigat: să veniți cu el în restaurant sigilat și să-l deschideți împreună cu ospătarul și să faceți consumație de minim 20 de lei. Puteți să câștigați un Ipad2, cadouri de relaxare la WORLDCLASS, servicii de înfrumusețare la GETTS ColorBar, consumații în valoare de 50 sau 10 lei la Marty, înghețată la alegere din meniul Marty, desert Cheesecake la alegere, Cocktailuri fără alcool la alegere.

Regulamentul complet îl găsiți aici, noi am vrut doar să vă facem curioși și să vă spunem că pregătim din ce în ce mai multe surprize :)