Ne vedem la Marty Westside

Momentele speciale merită un loc în care să poată fi savurate pe deplin. La Marty, zâmbetele sunt la ele acasă, aromele sunt îmbinate cu grijă și pasiune în porții delicioase de fericire, iar grijile fiecărei zile sunt oprite la ușă. Umblă vorba că purtăm noroc la întâlniri de afaceri, că aducem liniștea în zilele agitate, că reînnodăm prietenii uitate și, mai ales, că avem câte un zâmbet pentru fiecare chip.

Te așteptăm să te convingi că păstrăm obiceiul în cea mai proaspătă locație a noastră, Marty Westside, cu o promoție care nu expiră niciodată: bucurie all-you-can-get, din partea casei. Vă așteptăm la intrarea 1 de la Polus Center.

Pe lângă surpriza unui nou restaurant, avem și o serie de alte surprize pe care vi le-am pregătit. Meniul nou aduce o serie de preparate noi delicioase: paste, hamburgeri și alte combinații reușite. Așteptăm să ne vizitați, să le testați și să ne spuneți dacă sunt pe gustul vostru.

no images were found

Find a table

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.