Mușchiuleț de porc în crustă de mazăre verde cu parmezan

Vasile de la Marty Delivery este fără doar și poate unul dintre cei mai creativi și pasionați bucătari ai noștri. Nu este prima dată când răspunde provocării de a pregăti o rețetă inedită, ba chiar mai mult, este chiar el cel care ne provoacă să îl implicăm în cât mai multe proiecte. Sesiunea de gătit cu Vasile a fost una foarte productivă, mai ales că ne-a oferit feedback constructiv și noi idei de proiecte pentru bucătari. Așa că mulțumim, Vasile.

Acum referitor la rețeta propusă de el, cu greu ne-am putea gândi la o carne mai fragedă și mai gustoasă decât mușchiul de porc. Așadar bucuria noastră a fost cu atât mai mare când am fost martorii transformării mușchiulețului într-un preparat plin de culoare și savoare. Iar când totul este însoțit de o garnitură delicioasă de legume la cuptor, succesul este garantat!

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură! Poftă bună.