Mușchiuleț de porc în crustă de parmezan și ierburi

Mergând pe principiul ”nu e pasăre ca porcul”, Vasile de la Marty Delivery ne propune luna aceasta un preparat clasic, reinterpretat într-un mod inedit și surprinzător. Mușchiulețul său de porc în crustă de parmezan și ierburi vine însoțit de o garnitură delicioasă cu avocado, cartofi mov și roșii uscate - o adevărată explozie de gust și culoare!

Ingrediente

Fie că ești începător în bucătărie sau un adevărat expert, cu siguranță îți va face plăcere să pregătești rețeta lui Vasile. Ne place pentru că are factorul ”Wow!” în compoziție, esențial dacă vrei să îți impresionezi musafirii sau jumătatea. Și dacă tot se apropie Paștele cu pași repezi, de ce să nu dai dovadă de curaj și să incluzi acest preparat în meniu? Da, știm, nu e miel, dar îți promitem că nu vei regreta.

Rezultat

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură! Poftă bună.