Mic dejun la Marty: descoperă noul nostru meniu

O fi masa de mic dejun cea mai importantă din zi, însă are toate șansele de a fi votată și cea mai...plictisitoare. În diminețile somnoroase, parcă de prea multe ori avem surpriza că preparatele din frigider (asta în cazul în care nu e gol) sunt aceleași ca și ieri. Și parcă oricât te-ai gândi și le-ai combina și le-ai amesteca și le-ai reinventa, vine momentul acela în care ”enough is enough!”. Îți spui mereu că trebuie să existe ceva mai mult de atât și...să știi că ai dreptate. 

Începând de săptămâna aceasta, trezitul dis-de-dimineață devine floare la ureche! Ba mai mult decât atât, de abia vei aștepta să sari din pat, pentru că ai nu mai puțin de 12 motive delicioase să o faci! 12 preparate alcătuiesc noul nostru meniu de mic dejun, prin care ne-am hotarît să provocăm la duel diminețile culinare plictisitoare.

Vedetele noului meniu de mic dejun sunt ouăle free range (soooo eggciting!), de la găini cu acces la aer liber și vegetație, hrănite în tihnă cu furaje. Poți redescoperi astfel în fiecare dimineață gustul natural al ouălor proaspete, sub diferite forme și în combinații delicioase de ingrediente. Dacă preferatele tale sunt ouăle poșate, atunci Poached egg, kale & biscuit sau Eggs Benedict sunt alegerea ideală! Încearcă-le pentru un plus de energie și cu siguranță vei deveni favoritul șefului la ședința de dimineață. Data viitoare poți să îl scoți și pe el la un mic dejun, îți va mulțumi. 

Dacă nu obișnuiești să iei masa la primele ore ale zilei, atunci sigur ceva mai light te va pune pe picioare. Ce zici de un Matcha Smoothie Bowl sau Greek Forest Smoothie Bowl? Astfel te asiguri că îți iei porția zilnică de vitamine și antioxidanți și ai grijă și de siluetă. Fie că alegi varianta cu alimentul-minune matcha sau gustul acrișor al fructelor de pădure, revigorarea instantă este garantată.

O altă noutate a meniului de mic dejun Marty este american biscuit, o bunătate din aluat fraged, proaspăt făcut de noi în fiecare dimineață. Descoperă-l în preparatele Egg & Cheese Biscuit, Poached Egg, kale & biscuit sau Big Country Breakfast. Îți promitem că vei îndrăgi modul în care biscuitele potențează gustul celorlate ingrediente, oferindu-ți o explozie de arome, așa cum rar îți este dat să experimentezi într-un mic dejun. Iar dacă nu ești chiar cea mai matinală persoană (crede-ne, suntem alături de tine), atunci oferta de mic dejun ce include și o cafea la un preț special va fi de nerefuzat. 

Noutățile și surprizele sunt multe, dar nu o să le dezvăluim acum pe toate. Te așteptăm să ne faci o vizită în cea mai apropiată locație Marty și să descoperi rând pe rând preparatele. Te așteptăm apoi să revii pe blog sau pe Facebook și să ne povestești despre experiența ta cu noul nostru meniu de mic dejun. Happy breakfastin'!