Meniul special de vară

Așa-i că v-ați obișnuit cu stilul nostru? Mereu cu surprize, noutăți și idei bune. :)

Ei bine, de data aceasta avem pentru voi o surpriză răcoroasă, de vară - o combinație explozivă de savoare și culori, arome și texturi delicioase, ingrediente proaspete și surprinzătoare, alăturate în rețete inedite: smoothies, cocktails, limonadă sau ice coffee, o pauză bine meritată într-o zi călduroasă.

Baby spinach, curmale, avocado sau papaya se îmbină armonios cu iaurt de băut proaspăt, cu piure fin sau suc de fructe, se lasă răsfățate de siropurile delicioase sau de espresso-ul proaspăt pregătit și își potențează aromele datorită cuburilor răcoritoare de gheață.

Indiferent de alegere, noi garantăm că dacă nu ați avut în ultima vreme parte de surprize plăcute, noile preparate din meniul nostru de vară vor compensa cu siguranță.

Iar dacă la capitolul variante din care să alegeți lucrurile sunt simple și posibilitățile suficiente, adevărata provocare vine odată cu momentul deciziei: pe care îl încercați întâi? La noi așa a fost, dar vara e lungă, iar bunătățile noastre vă așteaptă mereu la fel de răcoritoare și delicioase, cu câte o doză dublă de bună dispoziție în fiecare porție - tot ce trebuie să faceți voi e să le încercați și să ne dați de știre care v-a plăcut mai mult. De acord? :)

PS: Îl puteți downloada de aici.