Meniul Skinnylicious se întoarce! Descoperă noile preparate

Meniul Skinnylicious este, fără doar și poate, unul din preferatele noastre. Poate de aceea ne reîntoarcem mereu la el, îl reinventăm constant, ne jucăm cu ingrediente delicioase și sănătoase. Au trecut aproape 6 ani de la primul meniu Skinnylicious, deși pare să fi fost de-abia ieri. Entuziasmul cu care ați primit preparatele ne-au încurajat să vă răsfățăm cu noi bunătăți anul trecut, o dată cu cel de-al doilea meniu Skinnylicious.  L-am degustat atunci împreună cu bloggeri și specialiști în nutriție și fitness, deoarece fiind un meniu dedicat sănătății, am fost foarte curioși să aflăm părerea unor prieteni dragi, al căror job de zi cu zi este practicarea și promovarea unui stil de viață sănătos. 

Iată că a venit momentul unui nou meniu Skinnylicious - Slim. Fit. Delicious, mai complex, mai divers, cu și mai multe preparate. Bucură-te din plin de preparatele ușoare, perfecte pentru sezonul primăvar-vară, și fă primul pas pe drumul spre un stil de viață sănătos! Îți prezentăm mai jos câteva din preparatele din meniu și te așteptăm cu drag să le descoperi pe toate în restaurante. 

Miso Soup. Inspirată de pe meleagurile Țării Soarelui-Răsare, supa Miso este o adevărată simfonie de culori, texturi și arome. Misterul acestui preparat stă în pasta miso, bogată în probiotice, cu multiple beneficii pentru sănătatea digestiei, dar și asupra organismului în general. Ea promite reducerea stării de oboseală și a colesterolului, precum și prevenirea bolilor cardiovasculare.

Peas Cream & Smoked Trout. Iată o supă cremă parfumată și răcoritoare, perfectă pentru zilele călduroase de vară. Alege mazărea pentru efectele sale antioxidante și antiinflamatoare, reglarea nivelului glicemiei și protejarea inimii. Păstrăvul afumat e un gust neașteptat ce oferă un plus de savoare, acest pește fiind bogat în vitamina B, minerale și macronutrienți. 

Shrimps, Kale & Coconut Salad. Iată gustarea ideala atunci când îți dorești un aport crescut de proteine. Descoperă-ți noi super puteri o dată cu un super-aliment: varza kale.  Conținutul său extrem de bogat în minerale și vitamine, precum și proprietățile sale de reducere a nivelului trigliceridelor, o fac aliatul perfect în lupta pentru o siluetă de invidiat.

Sweet Potatoes & Black Lentil Salad. Iată un preparat complet cu multiple beneficii pentru sănătate. Extrem de gustos şi cu un conţinut bogat de proteine, lintea neagră poate înlocui cu succes carnea, în timp ce semințele de quinoa, cartofii dulci și sparanghelul sunt bogate surse de fibre și antioxidanți, cu rol în sănătatea creierului și a inimii.

Shrimp & Asparagus Pasta. Descoperă savoarea Mediteranei în farfuria ta! Dacă iubești pastele, dar îți faci griji pentru aportul lor caloric, alege varianta integrală: super gust și o siluetă de invidiat! Mai ales dacă adaugi și creveți și sparanghel, alimente sărace caloric și bogate în proteine, fibre și nutrienți. 

Poate cea mai mare provocare atunci când urmăm un stil de viață sănătos este aceea de a găsi un desert delicios, care să nu fie totodată și o bombă calorică. Ne-am gândit la voi, iubitori de dulce și am creat două deserturi sănătoase, unul potrivit pentru ”cheat day” și unul numai bun chiar și ca gustare.

Descoperă aici meniul complet.

*Meniul Skinnylicious este disponibil începând cu data de 16 mai 2018 la Marty City, Marty Westside și Marty Plaza.