#MartyRedVelvet InstaFoodPic Contest

Așa cum v-am obișnuit, în fiecare an în Luna Iubirii, pregătim un Cheesecake special pentru cei îndrăgostiți: de jumătatea lor, de familie, de copii, de dulce sau, pur și simplu, de viață! An de an, Valentine's Day vine cu o surpriză cu o cremă fină de brânză, un blat crocant de biscuiți și multă pasiune, toate luând forma unui delicios Red Velvet Cheesecake. 

Am zice că ai tot timpul din lume să te bucuri de acest desert, însă nu am fi tocmai cinstiți. Red Velvet Cheesecake este aici în ediție limitată, în restaurante și la delivery, iar tu îl poți savura în perioada 14 - 25 februarie.

Mai avem o surpriză pentru voi! Pentru că știm cât de mult vă plac concursurile, pozele , Instagram-ul și mai ales cheesecake-urile (looove), v-am pregătit deja consacratul InstaFoodPic Contest, ediția #MartyRedVelvet. Acum este momentul să dați frâu liber imaginației și să mâncați prăjituri la greu, dar nu înainte de a face o poză (sâc!). Noul concurs vă va pune la încercare creativitatea, viziunea artistică, talentul la fotografie și, desigur, pofta de dulce.

Vrem să vedem poze cu un aer visător, romantic, într-un cadru inedit, așadar acum e momentul să dați frâu liber imaginației și să dați tot ce aveți mai bun în voi. Creativitatea și ingeniozitatea vă vor fi răsplătite pe măsură. V-am pregătit o delicioasă cină de Dragobete, pentru voi și cineva drag, care poate fi a voastră în 4 pași simpli:

1. Comandă un #MartyRedVelvet Cheesecake din orice restaurant Marty, în perioada 14 - 22 februarie

2. Fă-i o poză artistică și încarc-o pe contul tău de Instagram.

3. Folosește hashtag-ul #MartyRedVelvet 

3. Fii pe fază! La final alegem prin jurizare cea mai delicioasă fotografie*

Complicat? Noi zicem că nu foarte, mai ales că implică două activități extrem de plăcute :). Așa că nu mai stați pe gânduri! Puneți mâna pe telefoane și ne vedem în restaurante și pe Insta!

Vezi aici regulamentul oficial al campaniei.

*Concursul se desfășoară în perioada 14 - 22 februarie. Câștigătorul va fi ales prin jurizare în data de 23 februarie. Premiul poate fi revendicat în perioada 24 - 28 februarie, in oricare din restaurantele Marty. Campania nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.