Marty Winter Specials: meniu festiv cu fapte bune

Știm deja cu toții despre magia Crăciunului, despre faptul că trebuie să fim mai buni, mai înțelegători, să petrecem timp cu cei dragi, să ne întoarcem acasă și să împodobim bradul împreună. Știm că e o perioadă specială, ceea ce ne face să ne întrebăm de ce este și cea mai aglomerată? Agitația de dinainte de Sărbători - din magazine, pe străzi sau la serviciu - este de-a dreptul copleșitoare, de parcă am încerca să înghesuim într-o singură lună tot ce nu am reușit să facem într-un an. Nebunia lui decembrie ne însoțește la fiecare pas și se extinde în toate aspectele vieții, astfel încât ajungem să ne dorim să se termine totul odată! 

Ok, stop joc! Ca de fiecare dată de Sărbători, sărim în ajutorul vânătorilor de cadouri și celor care suferă de stresul de sezon cu niște băuturi de iarnă mai mult sau mai puțin alcoolizate și cu niște cheesecake-uri în ediție limitată, numai bune să îți îndulcească zilele de alergătură. Ia-ți un moment de răgaz și deleactează-te cu bunătățile din noul meniu Marty Winter Specials. Nu putea fi un meniu complet fără fapte bune, așa că ne-am aliat din nou cu prietenii noștri de la Fundația Inocenți și strângem bănuți pentru a susține terapia prin artă pentru copiii din spitale.

Programul ”Viața Copilului” din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca are ca obiectiv principal promovarea dezvoltării optime a copiilor și adolescenților în mediul spitalicesc. În acest sens, specialiștii Inocenți oferă suport emoțional, oportunități zilnice de joc, activități de tip art-terapie, recreative și pregătire informativă adecvată copiilor, pentru a parcurge mai ușor diferitele proceduri medicale planificate și a șederii temporare în spital.

Programul se adresează copiilor de toate vârstele, precum și familiilor acestora. Programul a fost demarat în 2016 și se desfășoara zilnic, de luni până vineri, în camera de joc și în saloanele copiilor.

În luna decembrie, pentru fiecare produs din meniul de iarnă Marty comandat de tine, noi donăm 1 leu din valoarea lui în sprijinul Fundației Inocenți.

Implică-te și tu în campanie și ajută-ne să facem o diferență în viața unui copil aflat în dificultate. Vino în oricare din restaurantele Marty, descoperă preparatele din meniul special de iarnă și hai să facem fapte bune împreună!