MARTY + TIFF = ❤

Există oameni, locuri, situații și evenimente cu care, după o vreme, ajungi să te identifici. Să le simți parte ale existenței tale dintotdeauna, să îți fie atât de dragi încât, dacă la un moment dat ar înceta să mai existe, ai simți că ai pierdut un lucru de neprețuit.

Pentru Cluj, pentru clujeni și pentru toți aceia care, an de an, sunt prezenți cu entuziasm și dăruire la începutul lunii iunie, un astfel de lucru, de neprețuit, este TIFF-ul. Festivalul Internațional de Film Transilvania, un simbol al filmului românesc, o tradiție dragă, mai bogată și mai frumoasă cu fiecare ediție.

Ei bine, pentru că lucrurile bune devin și mai bune atunci când sunt puse împreună, la Marty, ne-am întrebat ce ar putea desăvârși doza savuroasă de filme aduse de TIFF, iar răspunsul a venit repede: bunătățile pregătite de noi.

Astfel, ne unim forțele și vă așteptăm cu drag în oricare dintre locațiile Marty, cu biletul de intrare la unul dintre filmele din cadrul TIFF, pe baza căruia vă oferim o reducere de 10% din nota de plată.

Reducerea, valabilă în perioada 31 mai – 9 iunie 2013, se acordă pe baza înmânării ospătarului, a jumătății de bilet rămase în urma vizionării filmului.

În ceea ce ne privește, suntem siguri că nimic nu poate fi mai bun decât bucuria unui film vizionat în atmosfera inconfundabilă a TIFF-ului, completată de o oprire delicioasă la noi, dar vă invităm să vă convingeți singuri și știm că ne veți da dreptate, pentru că da, MARTY + TIFF =  ❤.  :)