Marty te trimite cu gașca la Electric Castle!

Vara asta, te ajutăm să îți muți gașca la cort! Câștigă 4 Invitații Premium cu camping și un dream tent la Electric Castle! + burgers din partea noastră!

Se apropie cu pași repezi acel moment al anului, pe care îl aștepți încă de la ultima bătaie de tobe, rif de chitară sau mix de anul trecut. Electric Castle e pe buzele tuturor, iar cu energia pe care o emană, pur și simplu trebuie să fii acolo!

Experiența Electric Castle e unică și se trăiește cu toate simțurile: fie că e vorba de muzica artistului tău preferat, petrecerile până în zori, mirosul naturii după ploaie sau burgerii suculenți și cheesecake-urile înghețate de la Marty, din food court.

Ca să nu ratezi niciun moment important și ca să fii The King of the Castle, anul acesta, împreună cu prietenii noștri de la Electric Castle, punem la bătaie o experiență Premium pentru tine și gașca ta!

Participă la tombolă și câștigă 4 Invitații Premium cu camping și un dream tent la Electric Castle! + burgers din partea noastră pentru tine și gașca ta!

Iată ce trebuie să faci! Sunt doar 4 pași până la Castel:

  • 1. Adună gașca și hai cu ea la Marty Restaurants sau comandă de la Marty Delivery.
  • 2. Mănâncă pe săturate, de cel puțin 400 lei, în perioada 1-30 iunie.
  • 3. Completează un formular cu datele bonului. Păstrează-l. Serios. Nu-l arunca. Găsești formularul aici.
  • 4. Urmărește-ne pe FB și IG, acolo te anunțăm când ai câștigat!

Și pentru că luăm lucrurile foarte în serios, ți-am pregătit și un Regulament Oficial al Campaniei, în caz că vrei să afli mai multe detalii despre premii.