Marty sărbătorește fiecare absolvent

Evenimentele fericite merită sărbătorite așa cum se cuvine. După trei, patru sau după caz, șase ani de muncă, studiu, nopți albe, zâmbete și lacrimi împărtășite cu colegi, prieteni, părinți și, de ce nu, profesori care le-au fost aproape, pentru mii de studenți vine, în fiecare an, momentul absolvirii facultății.

Ani în care s-au legat prietenii, s-au construit amintiri, s-au acumulat și consolidat cunoștințe, anii care au pus bazele unei viitoare cariere și au dat startul drumul în viață pentru fiecare dintre noi. Un moment pe cât de fericit, pe atât de emoționant și plin de nostalgie, nesiguranță și temeri, un moment pe care îl trăim, cei mai mulți dintre noi, o dată în viață și care trebuie marcat și păstrat în amintire ca fiind unul cu adevărat special.

Ca în fiecare an, Marty vine în întâmpinarea acestui eveniment cu o ofertă dedicată studenților care termină anul acesta facultatea și aleg să își sărbătorească absolvirea într-una dintre locațiile Marty: șampanie din partea casei și 10% reducere pentru invitați.

Pentru că ne dorim să fim părtași la momentele voastre de bucurie, nu putem decât să vă spunem că vă așteptăm cu drag în ziua festivității de absolvire, că vă urăm din inimă felicitări și vă dorim, dragi absolvenți, fiecăruia în parte, mult succes pe drumul pe care urmează să porniți după încheierea acestei etape atât de frumoase. :)