Sărbătorește un Crăciun mai puțin tradițional cu platourile și cheesecake-urile Marty

Anul acesta de Sărbători, petrece mai puțin timp în bucătărie și mai mult alături de cei care contează cu adevărat pentru tine. Fii o gazdă bună și uimește-i pe toți cu cele mai cool platouri Marty, care cu siguranță vor face o impresie de durată. Am pregătit special pentru tine 4 variante mai mult sau mai puțin tradiționale, ca să ai de unde alege.

Dacă ești fan al brânzeturilor rafinate, de ce ai renunța la ele de Sărbători?! Alege platoul Blue Cheese Christmas dacă îți dorești o alternativă mai sofisticată la clasicele feluri de brânză.

postare-4

Perfect pentru vegetarieni (și nu numai), Silent Veggie Night este o adevărată încântare a simțurilor. Dacă îți faci griji în legătură cu consistența mâncărurilor de Sărăbători, alege cu încredere platoul nostru veggie - ușor și cu mai puține calorii.

postare-1

Traditional Wonders reprezintă propunerea noastră de preparate tradiționale, însă cu un ”Marty touch”. Îți promitem că te vei îndrăgosti de sărmăluțele reinventate, aroma afumată a pieptului de porc și inconfundabila pastă de jumeri.

postare-2

Dacă ești îndrăgostit iremediabil de gustul preparatelor Marty, transformă-le în vedetele mesei tale de Crăciun. The Americano este întruchiparea aromelor autentice Marty, cu un plus de ingrediente magice de Sărbătoare.

postare-3

Nicio masă de Sărbători nu e completă fără ceva dulce! Da, clasicele prăjituri sunt delicioase, însă anul acesta te provocăm să încerci ceva nou: Rainbow Cheesecake. Alege 10 felii din 6 sortimente de cheesecake și personalizează-ți tortul după bunul tău plac. Tentant, nu-i așa?

postare-cheesecake