Îți mulțumim pentru că ne ajuți să dăruim

Iubim Sărbătorile de Paști și în general cam orice prilej care ne aduce mai aproape de cei dragi. Trebuie să recunoaștem, de multe ori căutăm diverse pretexte pentru a socializa și pentru a include cât mai mult familia și prietenii în viețile noastre. Fie că e vorba de o seară petrecută împreună în fața televizorului, o cină gătită în confortul casei noastre, o întâlnire romantică la restaurant sau pur și simplu o plimbare pe străzile orașului, bucuria e la fel de mare.

Nimic nu se compară cu sentimentul de apartenență, cu liniștea și căldura pe care le resimțim în sânul familiei, protecția și dragostea celor dragi. Ei sunt mereu acolo atunci când avem nevoie de un umăr pe care să plângem, de susținere, atunci când simțim că ne explodează sufletul de fericire și ne dorim să împărtășim bucuria cu cineva.

Nu doar acum în preajma sărbătorilor, ci în fiecare zi putem găsi un moment pentru a le arăta recunoștința noastră. Recunoștință este ceea ce vă aducem și vouă, dragi oaspeți, pentru că alături de voi ne simțim ca în familie. Ne bucurăm și vă mulțumim din suflet pentru că sunteți aproape de noi zi de zi, fără voi nu am fi existat. Poate sentimentul de apropiere față de cei dragi poate fi egalat doar de plăcerea de a dărui, așa că dorim să vă facem cunoscute proiectele pe care le-am susținut în 2017, împreună cu voi. Cu ajutorul vostru, reușim să dăruim înapoi comunității și să fim tot mai aproape de obiectivul nostru social: Nici un copil flămând! Vă mulțumim că ne susțineți și pentru că sunteți parte din această misiune. Împreună ajutăm!

Prin tot ceea ce facem, căutăm să ne îndreptăm atenția și către cei mai puțin norocoși dintre noi. Asociația Familia Regăsită, Asociația pentru Solidaritate și Empatie ”Delia Grădinaru”, Music Camp International, Swimathon și S.O.S Bambini sunt doar câteva dintre proiectele frumoase pe care le susținem an de an, cu ajutorul vostru. Profităm de ocazie ca să îți mulțumim că ai fost alături de noi în cele două campanii de strângere de fonduri, desfășurate în restaurantele noastre. Una dintre ele a fost în iulie pentru Swimathon, în care 10% din fiecare cheesecake Original comandat a însemnat o donație pentru copii aflați în dificultate, iar cea de-a doua pentru Alianța România Fără Orfani, în care fiecare produs din meniul de iarnă Marty însemna 1 leu donat în sprijinul copiilor orfani.

Iată ce a însemnat Marty pentru comunitate în 2016:

Nici un copil flămând. Marty pentru comunitate.