Marty lansează prima aplicație pentru comenzi de pe mobil din Cluj

Cluj-Napoca, 1 februarie 2013: Serviciul de delivery al Marty Restaurants este disponibil de acum și pe mobil, prin intermediul aplicației nou lansate. Aceasta permite efectuarea de comenzi pentru livrări la domiciliu, printr-o simplă apăsare de buton, direct de pe un smartphone cu sistem de operare Android sau iOS.

Pe lângă cele patru locații, site-ul www.martyrestaurants.com și numerele speciale de comenzi la domiciliu, Marty pune acum la dispoziția clienților săi un serviciu de livrări care oferă posibilitatea lansării unei comenzi prin intermediul unei aplicații pentru mobil. Cu o interfață ușor de utilizat, ce cuprinde toate produsele din meniu, clienții pot acum să lanseze comenzi oriunde s-ar afla, păstrând istoria comenzilor într-o modalitate integrată și combinată cu serviciile oferite deja de site-ul Marty Restaurants.

„Aplicația Marty este mai mult decât o unealtă nouă pe care o punem la dispoziția clienților noștri. Este de fapt o mărturie a faptului că suntem în continuare așa cum am promis colaboratorilor și oaspeților noștri: deschiși către nou, conduși de pasiune, angajându-ne să tratăm mereu clienții cu atenție la fiecare detaliu și având curajul să punem în fața costurilor calitatea și satisfacerea deplină a clienților.” menționează managerul Marty Restaurants, Marcelus Suciu.

Aplicația Marty a fost dezvoltată pe o platformă denumită „hipDiner (TM)”, aparținând companiei Cloud Treats și echipei Cloud Treats din Cluj-Napoca: „Metaforic vorbind, am construit serviciul pentru a pune, practic, restaurantul în mâna și buzunarul consumatorului. Aplicația le oferă acestora șansa să vizualizeze un meniu complet integrat și cu un aspect vizual prietenos, gata să preia și să gestioneze comenzi în cel mai rapid mod posibil” menționează Dan Klausmeier, fondatorul și CEO-ul Cloud Treats.

Aplicația poate fi instalată oricând pe telefon prin intermediul celor două sisteme de operare mobile: iOS sau Android.

Mai mult, odată cu lansarea aplicației, Marty dă startul unui concurs care are ca premii un iPhone 5 și un voucher în valoare de 1000 de lei, valabil pentru comenzile ferme, lansate online și livrate. Concursul se va desfășura în perioada 1 februarie – 28 februarie, iar câștigătorii vor fi aleși din rândul clienților care au lansat o comandă prin intermediul Marty App, în perioada menționată. Tragerea la sorți se va efectua în baza numerelor de ordine înregistrate în sistemul aplicației. Regulamentul promoției poate fi vizualizat pe http://www.martyrestaurants.com/marty-app și bineînțeles, pe pagina de Facebook Marty Restaurants.