Marty City

Când te gândești la Marty, probabil că primul lucru care-ți vine în minte este restaurantul de pe Victor Babeș. Avangardist, cu una dintre cele mai mari terase suspedate din Cluj, a fost încă de la început locul preferat al clujenilor.

Apoi am trecut mai departe și am deschis Marty Boulevard. Am creat un restaurant cu un design excepțional și am pus bazele unui loc perfect pentru întâlnirile de afaceri clujene.

Și pentru că lucrurile nu se puteau opri aici, la 10 ani de Marty, am puz bazele unui nou restaurant:

Aflat în incinta Iulius Mall, cu o capacitate de 200 locuri în interior (restaurant și sala fumători) și 200 locuri pe terasa exterioară, l-am conceput ca un loc în care să vă relaxați după cumpărături, de unde și sloganul ”Food meets Fashion” . O ambianță modernă și sofisticată, la aceleași standarde Marty cu care v-am obișnut.

Aveți la dispoziție un spațiu pentru nefumători, o terasa interioară cu vedere spre fântâna arteziană și agitația specifică spațiului central din Iulius Mall.

Salonul de fumători vine altă vedere deosebită, aveți ocazia să luați masa privind către lacul din Gheorgheni . Perfect pentru o masă alături de prieteni sa pentru o pauză la cumpărături.

Pe lângă cele două variante (fumători și nefumători) puteți alege terasa, situată deasupra cafenelei Starbucks, unde puteți să vă bucurați de o masă în aer liber.

Cât despre meniu, veți găsi câteva preparate diferite de ceea ce ați încercat în celelalte două restaurante. De exemplu ați putea încerca supa asiatică (o combinație exotică de creveți blocktiger, calamari și tăiței de orez), un English Breakfast, niște Tagliatele nero di sepia cu somon și ca desert mouse cu ciocolată și cafea.

Puteți de asemenea să încercați specialitatea zilei, cea mai bună ofertă o puteți observa pe panoul din incinta Marty:

De ce ne place nouă Marty City?

Pentru că e aproape de parcare (ce mai apropiată e la aproximativ 100m dacă folosiți liftul de acces), pentru că este singurul restaurant din Iulius care are propria toaletă, pentru că săptămânal aveți reduceri pentru cele mai bine vândute preparate și pentru că oferim aceleași preparate excepționale într-un mod constant și corect.

Vouă de ce vă place Marty City? Așteptăm impresiile voastre, v-a plăcut la noi?