Marty Catering & Events la Balul Operei

Weekendul care tocmai a trecut am fost prezenți la mult mediatizatul eveniment clujean Balul Operei. Alături de invitați, am pășit pe covorul roșu și ne-am bucurat de spectacolul rusesc prezentat.

După prezentarea de modă a urmat și momentul nostru magic. Am pregătit bucate alese, iar colegii noștri au avut grijă ca invitații să guste din fiecare preparat. E de prisos să mai menționăm că doar în câteva minute, în jurul mesei Marty, s-a adunat o mulțime numeroasă. Deliciile culinare în stil Marty i-au fermecat pe oaspeții evenimentului, iar cele două sortimente de cheesecake: Dark Chocolate și Original Cheesecake au fost vedetele serii.

Balul Operei Cluj

În final, se pare că prea gustoasă a fost mâncarea noastră, căci preparatele au dispărut de pe mese cât ai zice „cheesecake”. Pe invitați i-am convins să spună „cheese” aparatului de fotografiat 🙂 Fotografiile le găsiți aici.

 

Find a table

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.