Marty Bar Challenge

Ne plac poveștile cu clujeni și scrise pentru clujeni. Așa că ne-am gândit să scriem una în colaborare cu cea mai mare comunitate din Cluj și să-i invităm la joacă. Despre ce e vorba?

Te invităm să creezi un „Cocktail a la Cluj”. Unul care crezi că reprezintă orașul și se potrivește cu atmosfera de aici. Cu plimbările târzii de la cetățuie, cu mirosul vărzăriei și poate atmosfera de la TIFF. Te invităm să fii creativ și curajos, să accepți provocarea pentru că cei cinci finaliști vor ajunge la Marty Bar Challenge: un eveniment special în care vei avea ocazia să-ți demonstrezi talentul în fața unor oameni de seamă ai clujului.

Ce trebuie să faci pentru a participa?

1. Creezi o rețetă proprie de cocktail, îi faci o fotografie și o trimiți împreună cu rețeta la adresa promo@martyrestaurants.com pana la data de 27 August 2012 ora 23:59. (cocktailul creat trebuie sa corespunda regulilor concursului – vezi mai jos). În plus, pentru a fi înscris în concurs menţionează în e-mail datele tale de contact nume, prenume, adresa de e-mail şi un număr de telefon. Iti recomandăm să ne propui un titlu sugestiv pentru fotografiile pe care ni le trimiţi pentru a-ți spori șansele de câștig.

2. Fotografia ta este publicată într-un album special pe pagina de Facebook „I love Cluj”, denumit "Marty Bar Challenge”.

3. Dacă fotografia ta intră în finală, respectiv în topul 6 conform criteriilor de jurizare, primești o invitație la finala Marty Bar Challenge, care va avea loc in 7 Septembrie la Iullius Mall.

Care sunt criteriile de jurizare și cum poți ajunge în top 5?

50% din punctaj este dat de votul publicului (numarul de  like-uri la poza) și restul de 50% este dat de către votul echipei Marty urmărind aspectul și modul de combinare a ingredientelor în compoziția cocktailurilor.

Ce înseamnă Marty Bar Challenge?

Vei avea în față un juriu compus dintr-un specialist barista din partea Barmania și reprezentanți din partea Marty Restaurants. Atunci vei avea ocazia să îi convingi de talentele tale și de faptul că preparatul tău de bar este cel mai bun. Premiul special constă în faptul că băutura tocmai creată va apărea cu numele tău în meniul Marty timp de 6 luni de zile :)

Ce poți câștiga?

Locul 1  primește un pachet din partea sponsorilor, un cupon de 500 de lei la Marty Restaurants și cocktailul câștigător va fi introdus de către Marty Restaurants în urmatorul meniu special.

Restul finaliștilor vor primi un voucher în valoare de 100 de lei valabil în Restaurantele Marty și un pachet din partea sponsorilor.

Cand şi cum desemnam câştigătorii?

Cei cinci fericiţi câştigători vor fi desemnaţi în data de 31.07.2012, si numele lor se va publica pe facebook - I Love Cluj, Marty Restaurants. Fiecare finalist va fi contactat telefonic pentru a confirma participarea la finala.

 Regulamentul competiției online:

- Fotografiile și cocktailurile create trebuie să fie creația participanților

- Fiecare participant poate trimite maxim o fotografie și o rețetă

- Punctajul va fi oferit în felul următor: 10 puncte pentru primul loc în topul like-urilor din albumul special creat, 9 pentru al doilea și așa mai departe. La această notă va mai fi adăugată una din partea reprezentanților Marty urmând ca media artimetică din cele două să creeze clasamentul final al competiției.

- Pentru baza alcoolică a cocktailurilor puteți folosi:  Rom (Pampero), Vodka (Smirnoff), Lichior, Whisky (Jonnie Walker), Irish Whisky(Bushmills Original), Scotch (J&B). Sigur că pentru fotografie puteți să folosiți și altele, însă în finală acestea sunt ingredientele pe care le veți avea la dispoziție ca si baza alcoolică (având în vedere că veți fi jurizați în finală și din punctul de vedere al gustului, credem că e important să țineți cont și de ele).

- Puteți folosi un minim de trei ingrediente si  maxim șapte. Referitor la celelate arome, puteți adăuga siropuri, fructe, plante, condimente cu condiția să le găsim în comerț.

Te asteptam să te distrezi alături de noi la Marty Bar Challenge!