Marty Academy Arena

Marty Academy Arena este poate unul dintre cele mai cunoscute evenimente de la Marty Society, tocmai pentru că este un joc amuzant și plăcut de parcurs într-o seară alături de prieteni. Cu alte cuvinte, este un joc de cultură generală, logică și alte probe surpriză care se adresează tuturor clienților de orice vârstă.

Tot ce trebuie să faceți pentru a participa este să vă chemați prietenii la o discuție și o masă delicioasă la Marty. De restul ne ocupăm noi, Serile Marty Academy Arena sunt recunoscute pentru veselia și amuzamentul adus de întrebări și participanți.

Veți primi un formular cu întrebările (cum e cel de mai jos) în care veți trece răspunsurile din cele trei sesiuni de întrebări. Unele sunt de logică, altele cu mai multe variante de răspuns și altele de recunoaștere a personajelor in imagini.

Marty Academy Arena

Vor exista pauze între sesiuni, perfecte pentru a dezbateri referitoare la răspunsul corect și sigur că echipa câștigătoare va primi un premiu: bonuri de discount în valoare de 60 de lei perfecte pentru a fi utilizate ulterior la Marty.

În plus, săptămâna viitoare, echipa care recunoaște cele mai multe întrebări cu logoul World Class va primi un abonament pe o lună (pentru o persoană) la sală de la prietenii noștri de la World Class Iulius Mall.

Așadar, ne întâlnim în gașcă în fiecare luni de la ora 19:oo la Marty Society de pe Victor Babeș. Cum vi se pare propunerea noastră?