Marty a ajuns la Oradea

Nevoia de a împărtăși tuturor experiența unui loc în care să vrei să te întorci de fiecare dată ne-a motivat să ducem povestea Marty mai departe, de data aceasta în Oradea. Noua locație de pe Zorelelor 14A din parcul Salca, pe malul pârâului Peța, este deschisă pentru public din data de 1 octombrie și promitem o experiență unică la fiecare vizită.

Implementarea acestui proiect a durat aproximativ 2 ani de zile și a presupus o investiție de peste 1,5 milioane de euro. Restaurantul dispune de 250 de locuri, funcționând acum la o capacitate de 50%, conform prevederilor în vigoare.

Aici veți găsi amprenta ultimilor 21 de ani în cele mai bune rețete ale casei menite să fie noile voastre mâncăruri preferate, în cafeaua de specialitate proaspăt prăjită cu pasiune de Olivo Coffee Roasters din Cluj Napoca și în atmosfera minunată și prietenoasă în care zâmbetele sunt mereu din partea casei.

Iubitorii de bere craft vor avea șansa să descopere noi gusturi și arome, iubitorii de vinuri vor putea alege dintr-o selecție de 44 de etichete, iar iubitorii de experiențe culinare extraordinare vor putea testa din preparatele consacrate ale brandului și pot alege dintre cheesecake, burger, pizza, paste, costițe, boluri sau orice alt preparat din meniul complet al restaurantului.

Unul dintre lucrurile cele mai importante pentru noi este ca cei care ne trec pragul să plece de fiecare dată mulțumiți și încântați de experiența avută. Tocmai din acest motiv apelăm la diversitate când vine vorba de specificul preparatelor, pentru ca Marty să fie potrivit pentru fiecare dintre noi. Avem la dispoziție rețete delicioase din bucătăria americană, cea mediteraneană și cea asiatică cu care vă veți putea delecta.

De 21 de ani suntem locul perfect pentru o masă relaxantă cu familia sau cu prietenii, pentru o întâlnire de afaceri sau pur și simplu pentru o pauză delicioasă.

Începând din 1 octombrie acest lucru este posibil și în Oradea.