Make everyday feel like mothers day

Sunt momente pe care le prindem din zbor: o privire furată pe fereastra din taxi, o atingere grăbită în drum spre a patra întâlnire din calendar, un telefon în pauza dinainte de următoarea ședință. Momente de care nu avem timp să ne bucurăm și care trec rapid pe lângă noi, ajungând să observăm în final mâinile puțin mai îmbătrânite ale persoanelor dragi, privirea un pic mai obosită decât o știam noi și poate vocea cu mai puțină putere.

Cu gândul la acele momente și la necesitatea de a ne aminti din când în când de mamele noastre care ne-au adus de fiecare dată liniștea, înțelegerea și bucuria în suflet, ne-am imaginat o săptămână în care acel apel telefonic devine prioritar și acele două ore devin disponibile. O săptămână în care avem un moment dedicat mamei, o pauză cu telefonul închis și conversații pe care doar ea poate să le asculte.

Final - Vizual Martie 2014- cu text

Așa că, în perioada 03-07 martie, vă invităm să faceți oricare dintre aceste zile să fie ca „ziua mamei”, vă oferim desertul din partea casei și vă așteptăm să vă savurați momentul la restaurantele Marty. Tot ce trebuie să faceți este să veniți împreună cu mama dvs. să luați masa la Marty și primiți din partea casei două felii de cheesecake gratuit. Facem o fotografie împreună pentru a imortaliza momentul, de ospitalitate și desert ne ocupăm tot noi, restul depinde doar de dvs.

Ce spuneți, acceptați invitația noastră? Le facem pe mame să se simtă speciale în aceste zile? :)

Regulament campanie:

- Orice client (cu vârsta minimă de 16 ani) care vine împreună cu mama la masă primește o felie de cheesecake la alegere (din meniul Marty Resturants)

- Cele două persoane trebuie să servească masa pentru a primi desertul (minim un preparat cald de persoană)

- Ospătarul o să facă o fotografie persoanelor, urmând ca acestea să aleagă dacă fotografia poate sau nu să fie publicată pe pagina noastră de Facebook