În luna MARTYe, cu gândul mereu la mama

Trebuie să recunoaștem, primăvara este perioada noastră preferată. Ne place în special începutul lunii martie, când avem atâtea motive de sărbătoare și de bucurii. Pe 1 Martie primim sau oferim în dar mărțisoare și ghiocei, apoi ne alegem ”babele”, iar pe 8 Martie atenția ni se îndreaptă spre cea mai importantă femeie din viața noastră, mama.

Gândul la mama ne transpune în copilărie, când descopeream bucurii în lucruri simple, și așteptam cu sufletul la gură următoarea surpriză delicioasă pregătită de mama. Acestea sunt sentimentele care au inspirat și cel mai nou desert din luna Martye, Brownies Cheesecake, un deliciu ușor și catifelat, perfect de savurat în cinstea mamei sau, și mai bine, împreună cu ea.

Fie că mama ta e departe sau, dimpotrivă, stă la doi pași, acum e prilejul perfect pentru a-i transmite gândurile tale. În perioada 1-8 Martie, la fiecare Brownies Cheesecake comandat, vei primi o felicitare pe care să îți așterni dorul și sentimentele pentru mama, iar noi o să ne asigurăm că ajunge la ea acasă. Pe lângă bucuria de a primi în cutia poștală gândurile bune, se va simți cu adevărat răsfățată când va găsi și un voucher, împreună cu felicitarea. Cu acesta se poate întoarce în orice locație Marty, în perioada 8-31 martie, iar la o comandă de minim 30 de Ron, va primi din partea casei o felie din noul Brownies Cheesecake. Campania este valabilă doar în restaurantele Marty.

Vă așteptăm cu drag în locațiile noastre pentru a savura cel mai nou desert sau îl poți avea la tine acasă de aici. Să avem o primăvară minunată!

Brownies cheesecake - Martie 2016 - WEB