Ia-ți biletul de susținător kidDO fest și participă la tombolă

Fondul kidDO fest

Fondul kidDO fest este modalitatea prin care fiecare dintre noi poate dărui înapoi comunității. Micul nostru festival pentru copii a pornit încă de la bun început din dorința de a strânge fonduri pentru cele trei asociații pe care Marty Restaurants și Asociația Emma Larisa le susțin: Little People, MusiCamp International și Fundația Inocenți.

”Copii pentru copii” este sloganul kidDO fest, pentru că jucându-se la atelierele din cadrul său, copiii fac o faptă bună pentru copii. Pe lângă urnele de donații amplasate la eveniment, poți ajuta cauza prin cumpărarea unuia sau mai multor bilete de susținător al kidDO fest. Banii pe care îi vom strânge vor finanța proiecte în care noi credem foarte mult, proiecte care vizează copii orfani, defavorizați, bolnavi, aflați în situații de risc sau abandon.

La kidDO fest poți afla direct de la reprezentanții asociațiilor despre proiectele lor, precum și despre planurile lor de dezvoltare. Atelierele creative și educative reprezintă totodată un fragment din activitățile pe care fiecare dintre ei le desfășoară cu copiii beneficiari ai programelor lor. 

Tombola kidDO fest

Ne-am gândit să îți răsplătim generozitatea, așa că fiecare bilet de susținător cumpărat îți oferă șansa de a participa la Tombola kidDO fest. Mecanismul este simplu:

  •  Să faci o donație de minim 10 lei pentru Fondul kidDO fest prin achiziționarea unui Bilet de susținător. 
  • Să păstrezi biletul de susținător tipărit până la finalul campaniei

Campania se încheie luni, 3 septembrie, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat pe pagina de Facebook Marty Restaurants. Fii pe fază! Dacă ai câ,tigat, trebuie să revendici premiul în cel mult 72h.

Știm că ești curios de premii, așa că iată-le mai jos:

  • 1 voucher cadou Marty Restaurants, în valoare de 200 RON
  • 1 Rainbow Cheesecake de la Marty Restaurants, în valoare de 165 RON
  • 1 kg de cafea de la Narcoffee Roasters, în valoare de 150 RON

Citește regulamentul complet aici.

Fă cunoștință cu organizațiile pe care le susținem

Despre Little People

Asociația Little People s-a născut din inițiativa fondatorilor Katie și Shajjad Rizvi, în Cluj-Napoca, din dorința de a oferi fiecărui copil și adolescent bolnav de cancer sprijinul de care are nevoie. Cu o experiență de peste 20 ani în programe de suport psihosocial pentru copiii bolnavi de cancer, asociația oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate de specialiști.

Despre MusiCamp International

Music Camp este un program inovativ ce are drept scop transformarea societăților prin intermediul muzicii, început în urmă cu 17 ani, la inițiativa fondatoarei Connie Fortunato. Scopul nu este atât de a dezvolta muzicieni, cât de a dezvolta cetățeni responsabili și plini de compasiune. Pe parcursul taberelor de implicare muzicală intensivă prin intermediul corului și al educației instrumentale, finalizate printr-un concert spectaculos, acompaniat de orchestre simfonice de top, copiii sunt inspirați să-și stabilească țeluri înalte, să învețe cum pot deveni mai disciplinați, concentrați și cum pot să lucreze împreună pentru a reuși mai mult decât ar putea pe cont propriu.

Despre Fundatia Inocenți

Misiunea Fundației Inocenți / Romanian Children᾽s Relief (RCR) este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal. Începând cu anul 1990, oferă sprijin și suport specializat copiilor și familiilor din România, iar în tot acest timp, au fost martorii unor schimbări majore în îngrijirea copiilor abandonați sau cu handicap din România.

Despre Marty Restaurants și Emma Larisa

Marty Restaurants este în prezent cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca, cu 7 locații amplasate în zone cheie din oraș si una în București. Misiunea cu care a pornit la drum este de a oferi oaspeților o experiență memorabilă, care să facă din Marty locul preferat al clujenilor. Astfel, în 18 ani, Marty a ajuns la peste 1.500.000 de oaspeți care le trec pragul anual, cifră aflată în continuă creștere. Emma Larisa este asociația înființată în 2008 de Marty Restaurants, cu scopul de a oferi suport financiar și produse alimentare organizațiilor care au în grija lor copii orfani, defavorizați, bolnavi, aflați în situații de risc sau abandon. Prin participarea la evenimente caritabile, precum Swimathon și Crosul Epilepsy Challenge sau organizarea de campanii de strângere de fonduri, Marty și Emma Larisa își propun să dăruiască înapoi comunității și să fie tot mai aproape de obiectivul lor social: Niciun copil flămând!