Descoperă noile preparate cu Kale, the king of greens

Descoperă un superaliment cu proprietăți miraculoase! Include varza kale în dieta ta zilnică dacă îți dorești tinerețe fără bătrânețe, o vedere ascuțită și, desigur, o siluetă de invidiat!

Dintre toate legumele super sănătoase, Kale este regele! Proprietățile sale incredibile pentru sănătate o transformă într-o legumă must-have în dieta noastră de zi cu zi. 100 de grame din aceasta conțin doar 49 de calorii și numeroși nutrienți benefici pentru sănătatea noastră, precum vitaminele A și K, antioxidanți (beta caroten, vitamina C), care luptă împotriva radicalilor liberi. Kale ajută la reducerea nivelului de colesterol, conține minerale esențiale pentru organism (calciu, potasiu, magneziu), nutrienți care îmbunătățesc vederea și este perfectă dacă îți dorești o siluetă de invidiat.

Cunoscută şi sub denumirea de borecole sau varza ţăranului, este cultivată de mai bine de 2000 de ani. Este, fără îndoială, una dintre cele mai sănătoase și nutritive plante de pe planetă. 

Dar ce anume este Kale? Nici mai mult, nici mai puțin decât o legumă verde foarte populară, din familia cruciferelor, fiind înrudită cu varza, conopida și broccoli.

Descoperă bunătățile din noul meniu, în care vedetă este nimeni alta decât varza kale. Alege un smoothie nutritiv cu kale, o salată delicioasă cu kale și gorgonzola, paste cu kale sau poți să o adaugi liniștit ca și topping pe pizza ta preferată. Te așteptăm cu drag să le descoperi în restaurantele noastre sau la delivery. Până atunci, poți răsfoi meniul complet aici. După ce îl încerci, nu uita să ne lași un comentariu la acest articol, în care să ne împărtășești experiența ta. Suntem foarte curioși de feedback-ul tău.