Juan Carlos Cáceres la Marty

Din ce în ce mai multe evenimente culturale și cu oameni apreciați internațional se desfășoară în Cluj. În consecință din ce în ce mai multe bucurii pentru noi și pentru sufletele noastre. Ieri ne-a (în)cântat la opera maghiară Juan Carlos Cáceres și al său Tango Negro Trio, un eveniment în cadrul Transilvania Jazz Festival 2012.

Pe lângă acest concert extraordinar la care am avut ocazia să participăm, am fost onorați să îi avem alături de noi pe organizatori și pe Juan Carlos Caceres pentru a încerca din preparatele și din bunătățile de la noi. Ne-au vizitat toate cele trei restaurante și au ales din meniu ce li s-a părut mai interesant și mai potrivit pentru gusturile lor.

[caption id="attachment_1058" align="aligncenter" width="300" caption="Juan Carlos Caceres la Marty Boulevard"][/caption]

Se pare că le-a plăcut cel mai mult la Marty Society pentru că „e deschis și are o arhitectură foarte interesantă, de afară nu îți dai seama că ascunde un spațiu atât de extins și de primitor”. Având în vedere rădăcinile lor italienești, s-au îndreptat mai mult spre preparatele inspirate din bucătăria italiană, le-au plăcut mult calamarii, tagliatelele verdi și piadina pesto.

[caption id="attachment_1060" align="aligncenter" width="300" caption="Juan Carlos Caceres la Marty Society"]Juan Carlos Caceres la Marty Society[/caption]

Simona Hodos, organizatoarea festivalului de Jazz, pregătește încă alte câteva surprize pentru publicul clujean mărturisind că iubește comunitatea de aici și atmosfera care o încarcă sufletește. Noi nu putem să spunem decât că așteptăm cu nerăbdare următoarele evenimente și că sunt bineveniți oricând la noi.  Galeria completă o găsiți pe pagina noastră de facebook aici.