Joacă, distracție și fapte bune la kidDO fest. Află cum a fost!

Weekend-ul trecut ne-am adunat cu mic, cu mare, în Parcul Central, la primul eveniment caritabil al toamnei dedicat copiilor și părinților, kidDO fest. Au fost două zile pline de joacă, distracție și voie bună, în care prietenii noștri de la Asociațiile Emma Larisa, Little People, MusiCamp International și Fundația Inocenți au organizat câteva ateliere creative.

Încă de la primele ore ale dimineții, cei de la Little People le-au făcut cunoștință copiilor cu Leul Curajos, au transformat seringi neprietenoase în fluturași și floricele, au decupat insigne și au desenat baloane galbene cu chipul Leului Curajos. 

În paralel, împreună cu spiridușii de la Fundația Inocenți, copiii au putut crea brățări împletite sau cu litere, magneți sau să scrie și să deseneze felicitări cu mesaje de susținere pentru copiii spitalizați.

Toate atelierele au fost acompaniate de workshop-ul de instrumente muzicale, organizat de MusiCamp, în care nu doar copiii, ci și părinții, au învățat să cânte la clopoței rezonanți și fluier.

A fost un weekend special, în care am fost martorii magiei. Fiind un eveniment caritabil, vă mulțumim din suflet pentru toate donațiile făcute, pentru că ne-eți susținut și ați făcut o faptă bună pentru copii. În urma evenimentului am reușit să strângem suma de 6000 de lei, care se va îndrepta spre copiii bolnavi de canceri, tinerii supraviețuitori de cancer, copiii dezavantajați, aflați în risc de abandon maternal și copii din medii defavorizate. Vă suntem recunoscători pentru deschiderea de a afla mai multe despre activitatea fiecărei asociații în spitalele și școlile din țară. 

În cadrul primei ediții kidDO fest am organizat și o tombolă cu premii, în urma căreia v-ați ales cu un card cadou de 200 lei la Marty Restaurants, un Rainbow Cheesecake de la Marty și un kg de cafea de la Narcoffee Roasters. Fiecare donație în urna kidDO fest a însemnat un bilet de susținător și o brățară prin care v-ați arătat încrederea și suportul în cauzele noastre. Nu putem decât să vă mulțumim.

Evenimentul nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor noștri: Irene's World pentru amenajarea unui super photo-corner, Balloon Mania pentru baloanele imense colorate :) , Pepsi pentru băuturile oferite, Selgros pentru produse alimentare și Narcoffee Roasters pentru premiul oferit la tombolă. Ne-am simțit minunat și abia așteptăm ediția cu numărul 2!