Ioana a câștigat bere pentru tot anul

Când vă spuneam că puteți câștiga bere pentru tot anul ghicind rezultatele meciurilor din liga campionilor poate nu ne-ați crezut. Ei bine, am venit cu dovada. Pronosticurile corecte le-au adus câștigătorilor premii zilnice însă numărul cel mai mare de beri, respectiv 210 a fost câștigat de către Ioana Secara.

Am întrebat-o care a fost rețeta succesului ca să știți și voi cum să câștigați anul viitor premiul cel mare și ne-a răspuns în felul următor:

Pot să spun că 50% noroc și 50% inspirație! Totul s-a întâmplat de ziua mea pe care am sărbatorit-o la Marty Boulevard împreună cu cei apropiați. Am avut mai multe tichete dar eu am pariat pe 3 meciuri diferite cu scor corect. Am fost atent îndrumată de un "consultant" foarte inspirat, respectiv unul dintre prietenii prezenți. Se pare că ajutorul lui a fost mai mult decât inspirat pentru că de la masă eu am fost singura care în final am ghicit pronosticul corect deși au fost mai multe taloane depuse.

Ioana ne-a mărturisit că va folosi berile pentru a sărbători împreună cu cei care i-au fost alături de ziua ei și pentru a-i asigura berea pentru restul anului soțului.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm și anul viitor cu pronosticuri :) Cine știe, poate data viitoare vă veți afla printre câștigători.