Surprizele aniversare continua cu #Marty15 InstaFoodPic Contest

 cover-instagram-contest

Toamna se numără bobocii...și premiile și concursurile Marty! Vă anunțam încă de la începutul lui 2016 că va fi un an plin de surprize, evenimente și campanii speciale, asta pentru că aniversarea celor 15 ani trebuia marcată așa cum se cuvine. După lansarea meniurilor aniversare și numeroasele concursuri fulger de pe Facebook, iată că a venit rândul unei noi competiții, care vă va pune la încercare creativitatea, viziunea artistică, talentul la fotografie și, desigur, pofta de mâncare.

Pofticioși din toate colțurile Clujului (și nu numai), uniți-vă! Vă prezentăm #Marty15 InstaFoodPic Contest, momentul ideal să dați frâu liber imaginației și să mâncați pe săturate, dar nu înainte de a face o poză (sâc!). Vrem să vedem poze cu un aer visător sau, dimpotrivă, obraznice, care să ne facă să salivăm în fața ecranului! Oricum ar fi, vrem să dați tot ce aveți mai bun în voi. Partea bună este că nu veți munci pe degeaba, iar creativitatea voastră va fi răsplătită din plin. Sunt 3 pași simpli către cele 8 premii:

1. Comandă un preparat din meniurile speciale din orice restaurant Marty, în perioada 26 august - 29 septembrie

2. Fă-i o poză artistică și încarc-o pe contul tău de Instagram, folosind hashtag-ul #Marty15

3. Fii pe fază! Săptămânal premiem fotografia cu cele mai multe like-uri, iar la final poți câștiga unul din cele 3 premii constând în vouchere Marty

Complicat? Noi zicem că nu foarte, mai ales că implică două activități extrem de plăcute :). Așa că nu mai stați pe gânduri! Puneți mâna pe telefoane și ne vedem în restaurante!

Citește aici Regulamentul complet al campaniei.