InstaFoodPic Contest revine! Vedeta este Electric Burger

Vă povesteam săptămâna trecută despre noul nostru Electric Burger și provocarea de a-l testa. Tentația e mare, mai ales că sunt puse în joc 20 de abonamente la Electric Castle, care pot fi ale voastre și dooaaar ale voastre. Trebuie să recunoaștem, succesul campaniei ne-a depășit cu mult așteptările. Suntem onorați și de-a dreptul flatați de căldura și bucuria cu care ați primit noul Electric Burger în viețile voastre.

În semn de recunoștință, am pregătit un nou concurs pentru voi, la care puteți câștiga....drumrolls, ladies & gents...ați ghicit! Abonamente la Electric Castle! Încă 4 la număr. Este vorba despre InstaFoodPic Contest, varianta 2.0, în care vedeta este #ElectricBurger.   

Pofticioși din toate colțurile Clujului (și nu numai), uniți-vă! Vă prezentăm #ElectricBurger InstaFoodPic Contest, momentul ideal să dați frâu liber imaginației și să mâncați pe săturate, dar nu înainte de a face o poză (sâc!). Noul concurs vă va pune la încercare creativitatea, viziunea artistică, talentul la fotografie și, desigur, pofta de mâncare.

Vrem să vedem poze cu un aer visător sau, dimpotrivă, obraznice, care să ne facă să salivăm în fața ecranului! Oricum ar fi, vrem să dați tot ce aveți mai bun în voi. Partea bună este că nu veți munci pe degeaba, iar creativitatea voastră va fi răsplătită din plin. Sunt 4 pași simpli către cele 4 premii:

1. Comandă un #ElectricBurger din orice restaurant Marty, în perioada 1 - 30 iunie

2. Fă-i o poză artistică și încarc-o pe contul tău de Instagram.

3. Folosește hashtag-urile #ElectricBurger și #MartyRestaurants

3. Fii pe fază! Premiem periodic fotografia cu cele mai multe like-uri, iar la final alegem prin jurizare fotografia care ne-a impresionat cel mai mult

Complicat? Noi zicem că nu foarte, mai ales că implică două activități extrem de plăcute :). Așa că nu mai stați pe gânduri! Puneți mâna pe telefoane și ne vedem în restaurante și pe Insta!

Vezi aici regulamentul oficial al campaniei.

--- UPDATE ---

Câștigători InstaFoodPic:

Lucia Rebreanu 
Eliza Șerban 
Dumitru Muntean 
Andrei Para