Încearcă noul meniu Marty Urban Comfort Food

Credem că dragostea pentru mâncare ne însoțește pe tot parcursul vieții și ia cele mai variate forme, de la mirosul unei tăvi aburinde proaspăt scoase din cuptor, la textura unei cărni fragede și suculente, gătite îndelung, și până la nostalgia gustului dulce al copilăriei.

Din dragoste și pasiune pentru mâncare s-a născut și Urban Comfort Food, un meniu care aduce aromele înnebunitoare și savoarea street food în confortul restaurantelor Marty. Trăiește un adevărat răsfăț culinar prin preparatele urbane, extrem de sățioase, cu personalități puternice, și descoperă în fiecare dintre ele o explozie de gusturi surprinzătoare.

Te provocăm să închizi ochii și să retrăiește cele mai dragi și personale amintiri despre mâncare, pentru că meniul Urban Comfort Food există pentru a fi să o savurat cu toate simțurile, dar mai ales cu sufletul.

Vino în restaurantele noastre începând cu 16 februarie și lasă-te surprins de aromele neașteptate, noutăți inedite în ceea ce privește modul de servire și culorile vii ale farfuriilor. Până atunci, răsfoiește meniul complet și descoperă preparatul cel mai apropiat de inima ta.