În luna MARTYe, cu gândul mereu la mama

Primăvara ne-a luat prin surprindere anul acesta, cu multă zăpadă și temperaturi negative mai ceva ca în toiul iernii! În aceste condiții, avem nevoie cu adevărat de un semn: că soarele va răzbi, ghioceii vor răsări, iar verdele crud va împânzi din nou pământul. Pare cale lungă până atunci, așa că ne-am gândit să vestim noi primăvara cu un nou cheesecake în ediție limitată. Sigur vă amintiți de el de anul trecut și, pentru că ne-ați copleșit cu mesaje admirative la adresa lui, își face din nou intrarea în scenă, începând de astăzi. Vorbim de Raspberry & Brownie Cheesecake, desigur!

Și pentru că luna martie o dedicăm femeilor și mamelor de pretutindeni, avem și o campanie pentru voi. Fie că mama ta e departe sau, dimpotrivă, stă la doi pași, acum e prilejul perfect pentru a-i transmite gândurile tale. În perioada 1-8 Martie, la fiecare Raspberry & Brownie Cheesecake comandat, vei primi o felicitare pe care să îți așterni dorul și sentimentele pentru mama, iar noi o să ne asigurăm că ajunge la ea acasă. Pe lângă bucuria de a primi în cutia poștală gândurile bune, se va simți cu adevărat răsfățată când va găsi și un voucher, împreună cu felicitarea. Cu acesta se poate întoarce în orice locație Marty, în perioada 8-31 martie, iar la o comandă de minim 40 de Ron, va primi din partea casei o felie din noul Raspberry & Brownie Cheesecake. Campania este valabilă doar în restaurantele Marty.

Vă așteptăm cu drag în locațiile noastre pentru a savura cel mai nou desert sau îl puteți avea la voi acasă de aici. Să avem o primăvară minunată!