În luna MARTYe, cu gândul mereu la mama

Așteptăm cu nerăbdare și întâmpinăm cu bucurie fiecare ocazie în care putem să ne punem creativitatea în practică și să ne jucăm cu ingrediente noi și inedite. Inovația în bucătărie este una dintre activitățile noastre preferate și nu ratăm nicio oportunitate de a ne sufleca mânecile și a trece la treabă. Fie că e vorba despre delicii sărate, cum sunt cele din noul meniu Urban Comfort Food sau nebunii dulci, cum a fost Red Velvet Cheesecake în luna februarie, entuziasmul nostru este la fel de mare.

Primăvara ne oferă un motiv în plus să pregătim noi bunătăți, pentru că vremea frumoasă de afară ne aduce o nouă energie creatoare. La fel și atmosfera de sărbătoare și bucuria celebrării femeilor și mamelor de pretutindeni. Gândul la mama ne transpune în copilărie, când descopeream bucurii în lucruri simple, și așteptam cu sufletul la gură următoarea surpriză delicioasă pregătită de mama. Acestea sunt sentimentele care au inspirat și cel mai nou desert din luna Martye, Raspberry & Brownies Cheesecake, un deliciu ușor și catifelat, perfect de savurat în cinstea mamei sau, și mai bine, împreună cu ea.

Fie că mama ta e departe sau, dimpotrivă, stă la doi pași, acum e prilejul perfect pentru a-i transmite gândurile tale. În perioada 1-8 Martie, la fiecare Raspberry & Brownie Cheesecake comandat, vei primi o felicitare pe care să îți așterni dorul și sentimentele pentru mama, iar noi o să ne asigurăm că ajunge la ea acasă. Pe lângă bucuria de a primi în cutia poștală gândurile bune, se va simți cu adevărat răsfățată când va găsi și un voucher, împreună cu felicitarea. Cu acesta se poate întoarce în orice locație Marty, în perioada 8-31 martie, iar la o comandă de minim 30 de Ron, va primi din partea casei o felie din noul Raspberry & Brownies Cheesecake. Campania este valabilă doar în restaurantele Marty.

Vă așteptăm cu drag în locațiile noastre pentru a savura cel mai nou desert sau îl poți avea la tine acasă de aici. Să avem o primăvară minunată!