Holyday’s Special Cheesecakes

La Marty, căutăm cele mai bune rețete, alegem ingrediente proaspete, adăugăm pasiune nesfârșită pentru gătit,  îmbinăm arome surprinzătoare și condimentăm totul cu o atmosferă caldă, pentru ca de fiecare dată când ne calci pragul să te bucuri de o experiență completă, inconfundabilă.

Tocmai de aceea, indiferent de anotimp, ne străduim să facem din fiecare clipă pe care o petreci la noi, o clipă de neuitat. De Crăciun, însă, mai mult decât oricând, credem că bucuria momentelor speciale petrecute alături de cei dragi nu poate fi desăvârșită decât printr-un răsfăț al simțurilor, printr-o explozie delicioasă de gust și texturi pe care le aducem împreună în noile Holiday’s Special Cheesecakes.

Uită de vremea de afară, îmblânzește frigul cu o porție generoasă de Capuccino Cheesecake, în care gustul bogat al spumei de cappuccino se îmbină cu textura fină a brânzei.

Amplifică liniștea și căldura momentelor de sărbătoare cu un Deep Dark Chocolate Cheesecake, în care aroma dulce-amăruie a bucățelelor de ciocolată neagră echilibrează perfect crema delicată de brânză.

Încununează bucuria clipelor speciale cu promisiunea delicioasă a blatului de cacao, a cremei de brânză și a fructelor de pădure, atent îmbinate în noul Black Forest Cheesecake.

Gustă noile Holyday’s Special Cheesecakes și lasă gustul bogat, aromele delicate și textura cremoasă să-ți încânte simțurile, să desăvârșească frumusețea momentele tale de liniște, alături de oameni dragi, la ceas de sărbătoare.