Hai să ne cunoaștem cu Berea!

Se vorbește despre ea de secole întregi, există o întreagă tradiție în ceea ce-i privește prepararea. În lume găsim mii de tipuri, sortimente, gusturi diferite, fiecare cu o poveste și identitate proprie. Nu ținem cont de sezon atunci când o comandăm la bar sau când o cumpărăm din magazine. E drept, nici nu ne putem închipui o seară de vară fără ea. Știți despre cine vorbim, da? Despre bere, acea băutură atât de masculină, încât e iubită și de femei :)

 Promo workshop bere August 2014 - final- refacut (1)

Chiar dacă o consumăm destul de des, adevărul este că de prea puține ori ne facem timp pentru a ne informa temeinic despre originile, istoria, tipurile sau procesul de fabricare al berii. Tocmai de aceea, ne-am gândit să ne împrietenim cu berea, să îi cunoaștem secretele și particularitățile care o fac atât de specială.

Când?

Într-o după-masă călduroasă de sfârșit de săptămână, la fix pentru a ne putea deschide apetitul pentru un week-end de degustare. Așadar, vineri, 22 august, începând cu ora 18.00, avem întâlnirea cu ea, Berea!

Unde?

La Marty Sports and Grill, o locație potrivită pentru o astfel de întâlnire. Iar ca să o facem și mai potrivită, workshop-ul va fi organizat în incita spațiului destinat nefumătorilor. Atenție, locurile sunt limitate :)

Ce se întâmplă?

Pentru început, ne vom familiariza unii cu alții. Mai apoi, vom trece în revistă date conctrete: câteva informații despre istoria berii, despre motivele pentru care bem bere. Vom afla care sunt ingredientele din care se prepară berea, cum anume se face, care sunt principalele categorii și desigur, vom degusta mai multe sortimente de bere.

Contribuție?

Participarea la workshop este condiționată de plata unei taxe de 50 de lei, locurile disponibile fiind 10 la număr. La finalul cursului, fiecare participant va primi o mapă cu informații bine structurate, expuse pe parcursul workshop-ului. Discuțiile și prezentările vor fi desigur însoțite de degustările a 5 tipuri de bere, asezonate cu diverse preparate culinare (fingerfood, ciocolată și brânzeturi).

Însă cel mai important, aveți ocazia de a lua parte la un eveniment de excepție, câștigând o experiență unică!

Deci, cine vine pe 22 august să afle mai multe despre bere?