Giuseppe Parisi la Marty

În cadrul festivalului Photo România, am susținut anul acesta la Marty City un workshop cu unul dintre cei mai celebri fotografi în materie de preparate culinare. Giuseppe Parisi a fost prezent pe 25 mai în cadrul restaurantului nostru pentru o demonstrație pentru pasionații de fotografie clujeni la care a folosit produsele Marty.

Am ales pentru el: costiță cu glazură sweet chilli, steak de vită cu roșii chutney și piure de cartofi, cheesecake original și înghețată oregano. Și pentru că tocmai am primit fotografiile de la Giuseppe, ne-am gândit să le împărtășim cu voi:

[gallery]

Fotografiile spun mai multe decât am putea noi să descriem în cuvinte așa că vă lăsăm să descoperiți atmosfera evenimentului în videoclipul de mai jos:

Pentru cei care nu știu multe despre Festivalul Photo România, trebuie să menționăm că este cel mai mare eveniment de acest gen din ţară, având peste 150 de evenimente de fotografie, de la expoziţii la ateliere şi concursuri, de la evenimente culturale la cele comerciale dedicate industriei de imagistică. Mai multe informații veți găsi pe website-ul lor aici: http://www.photoromaniafestival.ro/